Friday, June 19, 2009

Workshop!


For the blog meeting I signed in for a swap...it is a
workshop swap! I had to make 8... so I will be very
buisy next week making work shops,because I get
8 in return,haha!


I'm all packed now and ready to go....can't wait untill to
tomorrow....

10 comments:

 1. Het ziet er prachtig uit!
  En ik kan al lezen en begrijpen wat het moet gaan worden ; )
  Hartstikke leuk gedaan!

  Veel plezier morgen!

  Groetjes,
  Brombeertje

  ReplyDelete
 2. off topic; 't valt me net op dat je 'About me" in 't ned. is en de rest in 't Engl... Misschien veranderen? Verder wil ik alleen maar zeggen dat je een enorme suikertante bent haha Wat een verwennerij! En zo mooi verpakt ook, dat maakt 't extra leuk

  ReplyDelete
 3. Hé Brombeertje...ja,rara wat is het,ik dacht kan geen kwaad om het hier te plaatsen de meeste van het kladblog die morgen naar de kladblog dag komen hebben het vast te druk met de laatste voorbereidingen (hoop ik,hihi) en hoe dan ook moeten ze eerst maar eens zien of ze het met mijn uitleg het inelkaar krijgen?

  Bedankt,en jammer dat jij er niet bij bent!

  Hoi Debby...moet nog even zeggen dat je zonnebloempjes er prachtig uitzagen...super leuk boeket om kado te krijgen! En uh ja ik weet dat dat zo is,het was eerst engels maar toen ik nog een blog aanmaakte voor mijn woon ideeën,had ik daar deze tekst geplaatst en werd het gelijk ook op mijn mini blog veranderd...snap er nix van? Zelfde als je mijn avatar bij volgers aanklikt zie je ook mijn eigen blogs niet staan...al van alles geprobeert maar krijg het niet voorelkaar?

  Suikertante haha,te veel eer...vind het gewoon leuk om anderen in het zonnetje te zetten,wordt ik zelf ook heel blij van!

  Grtjes,Sab

  ReplyDelete
 4. ciertamante, que trabajo, tantos paquetitos. Seguro que valorarán, su esmero y delicadeza.

  ReplyDelete
 5. Zucht...ja jammer \dat het niet kan, maarrr
  jullie maken vast wel fotoos en een verslagje :P Toch?

  Groetjes

  ReplyDelete
 6. I am too curious! I cannot wait. Wish you great fun

  ReplyDelete
 7. Wow! What fun!! Oh, I cannot wait to see what you come back with!
  Mercedes

  ReplyDelete
 8. Alleen de verpakking is al een plezier om naar te kijken! Ik zag net een foto van de prachtige locatie van vandaag, daar zullen jullie vast genieten!

  Even een reactie op het profiel verhaal...Hoe het komt dat jij deze problemen (nou ja, probleempjes ;-) hebt weet ik niet, maar ik heb wel een andere oplossing: zet in je profiel alleen je naam, maak dan een nieuwe tekst gadget aan met daarin de tekst (in het Nederlands of Engels) van je profiel. Zet deze tekst direct onder je profiel plaatje...klaar is kees!

  Groeten, Josje

  ReplyDelete
 9. Ik ben hier voor het eerst......maar gezellig zo hoor hier.......ik kan nog niet raden wat je gaat weggeven....maarre, ik ga je volgen hoor hoef ik niets meer te missen.
  Fijne avond

  ReplyDelete