Thursday, March 19, 2009

Sand Castle!


One day I want to make a Beach House in Long Island
style....for now,I have made a sand castle!
3 comments:

 1. Hoi Sabiha,
  Leuk om je hier ook tegen te komen.
  De vogelhuisjes van Mercedes zijn echt prachtig, het is ook zo leuk om dit soort kadootjes over en weer te sturen.
  Helaas kon ik niet naar Arnhem ivm mijn gezondheid, maar ik had best eens de gezichten willen zien achter de namen van het kladblog. Maar ja, misschien in oktober.
  Trouwens, je hebt weer mooie foto's staan op je blog.
  Ik heb ook nog een nieuwtje, ze gaan de foto van mijn zolder van een alcoholist plaatsen in de DHN, daar werd ik dinsdag over gebeld, zo spannend is dat!

  Groetjes Sylvia

  ReplyDelete
 2. hallo sabiha, bedankt voor je bezoek op m`n blog en voor de woorden die je schreef. soms vraag ik het me ook wel af waarom ik niet gewoon als decorateur door het leven kan gaan maar ja, waar moet je beginnen hè. ik zie het zelf geloof ik niet zo dat anderen van m`n werk genieten. ik ben veel te bescheiden....maar je weet nooit wat nog eens op m`n pad komt.ik sta in een kledingzaak waar ik dagelijks de styling doe en ook etalages ed. maar wonen blijft toch wel een passie hoor. ik lees dat jij interieur stylist bent, mag ik je vragen waar? `k wil er alles over weten:-) ik ga je volgen en veel plezier in blogland!

  jeanette

  ReplyDelete
 3. @ Sylvia,oooh wat spannend!!!Maar ik vind het dan ook wel, wel verdiend!Ik koop die bladen nooit,maar die ga ik zeker halen als het op de planken ligt.Ik stond in de DHN van maart als tip van de maand...Jolande schreef het me en toen ben ik het toch ook maar ff gaan kopen,en er stond maar een klein stukje in maar ik vond het toch wel heel wat! Dus ik kan me voorstellen dat je het heel spannend vind!

  Jammer dat je er niet bij was..en ik vind het echt rot voor je dat je zo met je gezondheid tobt,beterschap daar mee.De foto's die ik hier plaats heb ik ook wel op mijn punt nl staan maar de engelse teksten erbij pas ik wel aan,hihi!

  Ik hou je in de gaten,groetjes Sabiha.


  @Jeanette,bescheidenheid is wel goed,maar je moet echt van me aannemen dat je er voor in de wieg bent gelegd,je foto's zouden niets misstaan in een Ariadne wonen of ander woonblad!Ik heb ook een site,die wel nodig vernieuwd moet worden,want daar staat zo weinig op!Ik ben nu zo'n 2,5 jaar zefstandig,en werk aan verschillende projecten..ik zou echt niet zonder dit werk kunnen! Ik heb een kantoor aan huis te Papendrecht(zie mijn site),en uh je mag me alles vragen,ik hoop je te kunnen helpen,al denk ik dat je het niet nodig hebt?

  Ik blijf jou ook volgen,en bedankt voor de hartelijke welkom!

  Groetjes,Sabiha

  ReplyDelete